Winterstalling voor uw boot 2017/2018

Winterstalling voor uw boot 2017/2018 - Havenbeheer Oldambt

Uw boot stallen in het winterseizoen kan bij Havenbeheer Oldambt, zowel in het water als op het terrein in de jachthaven van Winschoten. U kiest de stalling voor uw boot die het beste bij uw wensen past.

* In het water in de jachthaven Winschoten en Scheemda: € 20,00 per meter
* Winterstalling op het terrein van Jachthaven Winschoten: € 37,00 per meter (inclusief takelen oktober en april). Exclusief bokken huur € 30,00 per set en afspuiten van uw boot!

Vorige nieuwsberichten lezen? Zie de nieuwspagina

 • Jachthaven Winschoten - Havenbeheer Oldambt

  Jachthaven Winschoten

  De jachthaven in Winschoten is een ideale haven voor passanten die willen shoppen in de gezellige binnenstad van Winschoten. Naast de vele winkels kunt u ook heerlijk internationaal eten in één van de vele restaurants.

  Lees verder »
 • Camperplaatsen Winschoten (Groningen) - Havenbeheer Oldambt

  Camperplaatsen

  De jachthaven in Winschoten beschikt over verharde camperplaatsen op loopafstand van het gezellige centrum van Winschoten. De camperplaatsen beschikken over alle faciliteiten zoals water, stroom en sanitair.

  Lees verder »
 • Jachthaven Scheemda - Havenbeheer Oldambt

  Jachthaven Scheemda

  De jachthaven in Scheemda is een goed te bereiken haven midden in het centrum, vlakbij het Winschoterdiep. Op loopafstand vindt u diverse winkels en natuurlijk horecagelegenheden zoals een Chinees restaurant.

  Lees verder »