Huisregels 2020

Huisregels 2020 - Havenbeheer Oldambt

De regels voor het gebruik van ligplaatsen in de jachthaven van Winschoten en Scheemda zijn vastgelegd in het havenreglement. Het havenreglement is opgesteld, zodat wij voor iedereen een prettig verblijf kunnen garanderen. In aanvulling op het havenreglement geldt een aantal huisregels.

Huisregels Jachthaven Winschoten en Scheemda:

Stroomaansluiting:
U bent zelf verantwoordelijk voor de stroomafname van u ‘eigen’ stroomaansluiting en zolang deze aansluiting niet op slot zit, kunnen ook derden hier gebruik van maken. Zorg er daarom in uw eigen belang voor dat bij het verlaten van uw box of bij het niet afnemen van stroom, het slotje erop zit. U bent financieel aansprakelijk voor de gemeten stroomafname van uw aansluiting! Dit geldt voor de jachthaven in Winschoten.

Huishoudelijk Afval:
De afvalcontainer mag uitsluitend worden gebruikt voor huishoudelijk afval van de jachthaven. Grofvuil e.d. behoort u zelf af te voeren. Voor de jachthaven in Scheemda kunt u de sleutel van de container afhalen bij het havenkantoor.

Parkeren:
Om problemen te voorkomen willen we iedereen die onze haven bezoekt vragen op een juiste wijze hun auto te parkeren. Parkeer uw auto in de daarvoor bestemde parkeervakken. Plaats geen auto’s op de groenstroken grenzend aan de jachthaven.

Vakantie, weekend of dagje weg?
We kennen allemaal het Havenreglement waarin staat dat elke ligplaatshouder de havenmeester dient te melden hoe lang hij/zij geen gebruik zal maken van 'zijn' ligplaats. De havenmeester weet dan voor hoe lang deze plaats beschikbaar is voor passanten. Bent u vergeten zich voor vertrek af te melden, doe dit dan alsnog telefonisch via 06-28974613. Komt u eerder terug dan gepland, laat dit dan uiterlijk voor 12:00 uur op de dag van terugkeer aan de havenmeester te weten. Alleen dan kan de havenmeester garanderen dat uw box vrij is.

Zwemmen:
Het is verboden te zwemmen in de jachthaven.

Honden:
Houd honden aan de lijn en laat ze buiten het haventerrein uit. Uitwerpselen dient u zelf op te ruimen.

Vorige nieuwsberichten lezen? Zie de nieuwspagina

 • Jachthaven Winschoten - Havenbeheer Oldambt

  Jachthaven Winschoten

  De jachthaven in Winschoten is een ideale haven voor passanten die willen shoppen in de gezellige binnenstad van Winschoten. Naast de vele winkels kunt u ook heerlijk internationaal eten in één van de vele restaurants.

  Lees verder »
 • Camperplaatsen Winschoten (Groningen) - Havenbeheer Oldambt

  Camperplaatsen

  De jachthaven in Winschoten beschikt over verharde camperplaatsen op loopafstand van het gezellige centrum van Winschoten. De camperplaatsen beschikken over alle faciliteiten zoals water, stroom en sanitair.

  Lees verder »
 • Jachthaven Scheemda - Havenbeheer Oldambt

  Jachthaven Scheemda

  De jachthaven in Scheemda is een goed te bereiken haven midden in het centrum, vlakbij het Winschoterdiep. Op loopafstand vindt u diverse winkels en natuurlijk horecagelegenheden zoals een Chinees restaurant.

  Lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.