Run Winschoten 10 en 11 september 2021 - Havenbeheer Oldambt

Run Winschoten 10 en 11 september 2021

Op vrijdag 10 september en zaterdag 11 september vindt de Run van Winschoten plaats. Wilt u nog een mooie camperplaats? Reserveer dan snel! PROGRAMMA RUN: Het programma van de RUN ziet er momenteel als volgt uit. Wegens de maatregelen rondom het coronavirus kan dit nog wijzigen. VRIJDAG 10 sept...Lees verder »

Jachthaven Scheemda - Havenbeheer Oldambt

Jachthaven Scheemda

Breng een bezoekje aan het mooie Scheemda! In de provincie Groningen. Onze mooie Jachthaven in Scheemda bevindt zich langs het oude Winschoterdiep. Op loopafstand is een winkelcentrum met diverse winkels en horecagelegenheden. Scheemda heeft alles wat je nodig hebt voor de perfecte vakantie in eige...Lees verder »

Jachthaven Winschoten - Havenbeheer Oldambt

Jachthaven Winschoten

Wist u dat wij in de jachthaven Winschoten ook camperplaatsen aan het water hebben? Wij hebben nog enkele ligplaatsen voor boten vrij. Maak een afspraak om een ligplaats te komen bekijken of bezoek onze camperplaats. Hellingbaan 4, 9672 BM Winschoten. Telefoon: 06-28974613 Provincie Groningen...Lees verder »

Camperplaatsen jachthaven Winschoten - Havenbeheer Oldambt

Camperplaatsen jachthaven Winschoten

CAMPERPLAATSEN Met uw camper bent u van harte welkom in de jachthaven van Winschoten in de provincie Groningen. Wij beschikken over ca. 20 camperplaatsen met ieder zijn eigen stroomvoorziening. Het zijn plaatsen direct aan het water. Alle voorzieningen zijn natuurlijk aanwezig; water, stroom, ...Lees verder »

Harma Boer presenteert weerbericht vanuit jachthaven Scheemda - Havenbeheer Oldambt

Harma Boer presenteert weerbericht vanuit jachthaven Scheemda

Weervrouw Harma Boer van RTV-Noord heeft vrijdag 11 juni 2021 het weer gepresenteerd vanuit de jachthaven in Scheemda. Zie filmpje van RTV Noord....Lees verder »

Yachthafen in Winschoten und Scheemda sind bereit für die Saison 2021 - Havenbeheer Oldambt

Yachthafen in Winschoten und Scheemda sind bereit für die Saison 2021

Häfen in Winschoten und Scheemda sind bereit für die Saison 2021 (Niederlande). Die Hafenverwaltung Oldambt hat die Yachthafen in Winschoten und Scheemda für die neue Bootssaison fertig gestellt. In Winschoten können die Wohnmobile am Wasser stehen, mit dem Einkaufszentrum in Gehweite. In Win...Lees verder »

Welkom op ons YouTube-kanaal - Havenbeheer Oldambt

Welkom op ons YouTube-kanaal (met video)

Dit is het YouTube kanaal van Jachthaven Winschoten en Scheemda. Wij hopen dat je net zoveel plezier hebt bij het kijken als wij van het maken!...Lees verder »

Wohnmobilstellplatz Yachthafen Winschoten - Havenbeheer Oldambt

Wohnmobilstellplatz Yachthafen Winschoten

Wohnmobilstellplatz Yachthafen Winschoten Wir stellen Euch den Stellplatz in Winschoten (Niederlande) am Yachthafen vor. Von diesem Platz aus kann man den Centrum vom Winschoten besuchen und das Oldambtsee. Der Stellplatz eignet sich auch sehr gut zum Ver- und Entsorgen. Toilette, Dusche, WLAN un...Lees verder »

Havenbeheer Oldambt uit Winschoten maakt zich op voor een nieuw vaarseizoen - Havenbeheer Oldambt

Havenbeheer Oldambt uit Winschoten maakt zich op voor een nieuw vaarseizoen

Havens in Winschoten en Scheemda gereed voor het nieuwe vaarseizoen 2021 Winschoten/Scheemda - Havenbeheer Oldambt heeft de havens in Winschoten en Scheemda weer gereed voor het nieuwe vaarseizoen. En in Winschoten kunnen campers aan het water staan, met het winkelcentrum op loopafstand. In Winsc...Lees verder »

Wij stoppen met boten takelen - Havenbeheer Oldambt

Wij stoppen met boten takelen

In de haven van Winschoten liggen alweer heel veel boten klaar voor het nieuwe vaarseizoen. Het boot takelen is een spectaculair gebeuren, maar voor ons als havenmeesters ook altijd een flinke klus om te klaren. Het is voor ons steeds lastiger om de juiste datum te kiezen waarop iedereen er gebrui...Lees verder »

Algemene voorwaarden - Havenbeheer Oldambt

Algemene voorwaarden

Bekijk via de link onze algemene voorwaarden in Nederlands en in het Duits. https://www.havenbeheeroldambt.nl/algemene-voorwaarden...Lees verder »

Protocol jachthaven Winschoten en Scheemda - Havenbeheer Oldambt

Protocol jachthaven Winschoten en Scheemda

"Veilig welkom" Wij zijn open! Passanten en campers zijn welkom. In verband met de geldende coronamaatregelen hebben we ons allemaal te houden aan een aantal regels. We volgen de richtlijnen zoals gesteld door het RIVM. Gedurende uw verblijf op de jachthaven vragen we u het landelijk b...Lees verder »

PRIVACYVERKLARING - Havenbeheer Oldambt

PRIVACYVERKLARING

In deze privacyverklaring vindt u onze gegevens, leest u wat persoonsgegevens zijn, wat onder verwerking van persoonsgegevens wordt verstaan, voor welke doeleinden wij uw persoonsgegevens verwerken, wat uw rechten zijn, wat we doen om ervoor te zorgen dat uw persoonsgegevens veilig worden verwerkt e...Lees verder »

Huisregels 2020 - Havenbeheer Oldambt

Huisregels 2020

De regels voor het gebruik van ligplaatsen in de jachthaven van Winschoten en Scheemda zijn vastgelegd in het havenreglement. Het havenreglement is opgesteld, zodat wij voor iedereen een prettig verblijf kunnen garanderen. In aanvulling op het havenreglement geldt een aantal huisregels. Huisregels...Lees verder »

Havenreglement 2020 - Havenbeheer Oldambt

Havenreglement 2020

ALGEMENE VOORWAARDEN HUUR EN VERHUUR LIG- EN/OF BERGPLAATSEN voor vaartuigen en aanverwante artikelen ARTIKEL 1 - DEFINITIES De in deze Algemene Voorwaarden genoemde bedragen zijn inclusief BTW. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. Ondernemer: natuurlijke of rechtspersoon die een overeenkom...Lees verder »

 • Jachthaven Winschoten - Havenbeheer Oldambt

  Jachthaven Winschoten

  De jachthaven in Winschoten is een ideale haven voor passanten die willen shoppen in de gezellige binnenstad van Winschoten. Naast de vele winkels kunt u ook heerlijk internationaal eten in één van de vele restaurants.

  Lees verder »
 • Camperplaatsen Winschoten (Groningen) - Havenbeheer Oldambt

  Camperplaatsen

  De jachthaven in Winschoten beschikt over verharde camperplaatsen op loopafstand van het gezellige centrum van Winschoten. De camperplaatsen beschikken over alle faciliteiten zoals water, stroom en sanitair.

  Lees verder »
 • Jachthaven Scheemda - Havenbeheer Oldambt

  Jachthaven Scheemda

  De jachthaven in Scheemda is een goed te bereiken haven midden in het centrum, vlakbij het Winschoterdiep. Op loopafstand vindt u diverse winkels en natuurlijk horecagelegenheden zoals een Chinees restaurant.

  Lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.