Jachthaven Scheemda

Jachthaven Scheemda - Havenbeheer Oldambt

Breng een bezoekje aan het mooie Scheemda! In de provincie Groningen.

Onze mooie Jachthaven in Scheemda bevindt zich langs het oude Winschoterdiep. Op loopafstand is een winkelcentrum met diverse winkels en horecagelegenheden. Scheemda heeft alles wat je nodig hebt voor de perfecte vakantie in eigen land! Denk aan supermarkten, een heerlijke warme bakker, doe het zelf zaak, restaurants, lokale cafetaria en nog véél meer.

In Scheemda kun je heerlijk wandelen, fietsen en natuurlijk varen. Vanuit de jachthaven zijn verschillende natuurgebieden goed te bereiken, waaronder het bijzondere gebied De Dollard. Een bezoek aan de Waddenzee kan natuurlijk niet ontbreken tijdens je trip! Hier kun je een mooie strandwandeling of wadlooptocht maken. Mocht het nou echt mooi weer zijn dan kun je heerlijk zwemmen in het openluchtzwembad De Ringberg.

Vorige nieuwsberichten lezen? Zie de nieuwspagina

 • Jachthaven Scheemda - Havenbeheer Oldambt
 • Jachthaven Scheemda - Havenbeheer Oldambt
 • Jachthaven Scheemda - Havenbeheer Oldambt
 • Jachthaven Winschoten - Havenbeheer Oldambt

  Jachthaven Winschoten

  De jachthaven in Winschoten is een ideale haven voor passanten die willen shoppen in de gezellige binnenstad van Winschoten. Naast de vele winkels kunt u ook heerlijk internationaal eten in één van de vele restaurants.

  Lees verder »
 • Camperplaatsen Winschoten (Groningen) - Havenbeheer Oldambt

  Camperplaatsen

  De jachthaven in Winschoten beschikt over verharde camperplaatsen op loopafstand van het gezellige centrum van Winschoten. De camperplaatsen beschikken over alle faciliteiten zoals water, stroom en sanitair.

  Lees verder »
 • Jachthaven Scheemda - Havenbeheer Oldambt

  Jachthaven Scheemda

  De jachthaven in Scheemda is een goed te bereiken haven midden in het centrum, vlakbij het Winschoterdiep. Op loopafstand vindt u diverse winkels en natuurlijk horecagelegenheden zoals een Chinees restaurant.

  Lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.