E-mail sturen

Mijn website:

Uw naam:
E-mail:
Telefoon:
Uw vraag:
Typ de code:

Even voorstellen...

Erwin en Ciska Postema, uw beheerders van Havenbeheer Oldambt

Wij zijn Erwin en Ciska Postema, uw beheerders van Havenbeheer Oldambt. Al jaren zijn we zelf watersportliefhebbers. Regelmatig trekken wij er met ons gezin op uit met onze boot voor die ultieme ontspanning op het water. En om op ontdekkingstocht te gaan, langs verschillende plaatsen in binnen- en buitenland.

We begrijpen wat nodig is voor u als watersportliefhebber om een aangenaam verblijf te hebben in onze jachthavens. Graag bieden wij u alles wat u nodig heeft en nét dat beetje extra, zodat u aan genieten toekomt.

Kwaliteit en veiligheid

Ons uitgangspunt is u als watersportliefhebber. We weten hoe belangrijk het is om terecht te komen in een nette en veilige omgeving, met goede voorzieningen. Toiletten, douches, walstroom en water. Maar ook een gezellig picknickbankje om te kunnen zitten of te barbecueën.

Wij gaan voor kwaliteit en veiligheid. Met maximale aandacht voor onze gasten. We kijken er naar uit u in één van onze gezellige havens in de prachtige gemeente Oldambt te begroeten.

 • Jachthaven Winschoten - Havenbeheer Oldambt

  Jachthaven Winschoten

  De jachthaven in Winschoten is een ideale haven voor passanten die willen shoppen in de gezellige binnenstad van Winschoten. Naast de vele winkels kunt u ook heerlijk internationaal eten in één van de vele restaurants.

  Lees verder »
 • Camperplaatsen Winschoten (Groningen) - Havenbeheer Oldambt

  Camperplaatsen

  De jachthaven in Winschoten beschikt over verharde camperplaatsen op loopafstand van het gezellige centrum van Winschoten. De camperplaatsen beschikken over alle faciliteiten zoals water, stroom en sanitair.

  Lees verder »
 • Jachthaven Scheemda - Havenbeheer Oldambt

  Jachthaven Scheemda

  De jachthaven in Scheemda is een goed te bereiken haven midden in het centrum, vlakbij het Winschoterdiep. Op loopafstand vindt u diverse winkels en natuurlijk horecagelegenheden zoals een Chinees restaurant.

  Lees verder »