AED

AED - Havenbeheer Oldambt

AED

De jachthaven Winschoten beschikt over een AED (defibrillator). Deze is geplaatst aan het havenkantoor. Deze AED kan mensen die getroffen worden door een hartstilstand het leven redden. Het gebruik komt neer op drie stappen: Inschakelen - elektroden plaatsen - en na analyse door het apparaat - wel of niet een schok geven. Bel altijd 112 en vraag om hulp van omstanders.

Onze medewerkers hebben een AED training gevolgd en kunnen tijdens openingstijden te hulp snellen met de op het havenkantoor aanwezige AED en de reanimatie opstarten.

Buiten de openingstijden is een AED ‘vrij’ toegankelijk. Bel altijd 112.

In principe mag iedereen een AED gebruiken als dat nodig is om een slachtoffer te helpen.

Vorige nieuwsberichten lezen? Zie de nieuwspagina

 • AED - Havenbeheer Oldambt
 • AED - Havenbeheer Oldambt
 • Jachthaven Winschoten - Havenbeheer Oldambt

  Jachthaven Winschoten

  De jachthaven in Winschoten is een ideale haven voor passanten die willen shoppen in de gezellige binnenstad van Winschoten. Naast de vele winkels kunt u ook heerlijk internationaal eten in één van de vele restaurants.

  Lees verder »
 • Camperplaatsen Winschoten (Groningen) - Havenbeheer Oldambt

  Camperplaatsen

  De jachthaven in Winschoten beschikt over verharde camperplaatsen op loopafstand van het gezellige centrum van Winschoten. De camperplaatsen beschikken over alle faciliteiten zoals water, stroom en sanitair.

  Lees verder »
 • Jachthaven Scheemda - Havenbeheer Oldambt

  Jachthaven Scheemda

  De jachthaven in Scheemda is een goed te bereiken haven midden in het centrum, vlakbij het Winschoterdiep. Op loopafstand vindt u diverse winkels en natuurlijk horecagelegenheden zoals een Chinees restaurant.

  Lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.