HERFSTVAARTOCHT: OLDAMBTROUTE 30-09-2017

HERFSTVAARTOCHT: OLDAMBTROUTE 30-09-2017 - Havenbeheer Oldambt

Wegens het grote succes van de eerste editie organiseren de havenmeesters in Oldambt dit jaar voor de tweede keer de Herfstvaartocht. De tocht wordt gevaren op ZATERDAG 30 SEPTEMBER 2017.

We nemen deze keer de Oldambtroute ; een rondje via het Winschoterdiep naar Scheemda, vervolgens over het Termunterzijldiep via ’t Waar naar Nieuwolda en dan over het Nieuwe Kanaal terug richting het Oldambtmeer en de thuishavens.

Er wordt gezorgd voor bediening van de bruggen en sluizen onderweg, zodat ude boot niet uit hoeft. De maximale doorvaarthoogte bij deze route is 2.50 m. De tocht begint voor alle deelnemers in de eigen thuishaven en start om 10:00 uur. De verwachting is dat iedereen uiterlijk rond 17:00 uur weer in zijn eigen haven terug zal zijn.

Opgeven voor de tocht kan bij de havenmeesters, het liefst vóór zaterdag 23 september.

Na afloop is er net als vorig jaar in de thuishaven een gezellige samenkomst met een hapje en een drankje.

Wij verheugen ons erop en rekenen op uw enthousiaste deelname aan de
Herfstvaartocht op 30 september!

De Havenmeesters:
Erwin en Ciska (Winschoten en Scheemda)
Thijs en zijn team (Midwolda en Blauwestad)
Geert-Jan en Esther (Reiderhaven

Vorige nieuwsberichten lezen? Zie de nieuwspagina

 • Jachthaven Winschoten - Havenbeheer Oldambt

  Jachthaven Winschoten

  De jachthaven in Winschoten is een ideale haven voor passanten die willen shoppen in de gezellige binnenstad van Winschoten. Naast de vele winkels kunt u ook heerlijk internationaal eten in één van de vele restaurants.

  Lees verder »
 • Camperplaatsen Winschoten (Groningen) - Havenbeheer Oldambt

  Camperplaatsen

  De jachthaven in Winschoten beschikt over verharde camperplaatsen op loopafstand van het gezellige centrum van Winschoten. De camperplaatsen beschikken over alle faciliteiten zoals water, stroom en sanitair.

  Lees verder »
 • Jachthaven Scheemda - Havenbeheer Oldambt

  Jachthaven Scheemda

  De jachthaven in Scheemda is een goed te bereiken haven midden in het centrum, vlakbij het Winschoterdiep. Op loopafstand vindt u diverse winkels en natuurlijk horecagelegenheden zoals een Chinees restaurant.

  Lees verder »