Fijne feestdagen

Fijne feestdagen - Havenbeheer Oldambt

FIJNE FEESTDAGEN

Wij wensen u prettige kerstdagen en een gezond en Voortvarend 2022! Wij zien u graag weer in het nieuwe jaar. Ondanks alles wensen wij jullie fijne feestdagen en we hopen op een " normaler" nieuw jaar.

Wir wünschen Ihnen ein frohes Weihnachtsfest und ein glückliches und gesundes Jahr 2022! Wir freuen uns darauf, Sie im neuen Jahr wiederzusehen. Trotz allem wünschen wir Ihnen frohe Tage und hoffen auf ein "normaleres" neues Jahr

Erwin en Ciska Postema
Havenbeheer Oldambt

Vorige nieuwsberichten lezen? Zie de nieuwspagina

 • Jachthaven Winschoten - Havenbeheer Oldambt

  Jachthaven Winschoten

  De jachthaven in Winschoten is een ideale haven voor passanten die willen shoppen in de gezellige binnenstad van Winschoten. Naast de vele winkels kunt u ook heerlijk internationaal eten in één van de vele restaurants.

  Lees verder »
 • Camperplaatsen Winschoten (Groningen) - Havenbeheer Oldambt

  Camperplaatsen

  De jachthaven in Winschoten beschikt over verharde camperplaatsen op loopafstand van het gezellige centrum van Winschoten. De camperplaatsen beschikken over alle faciliteiten zoals water, stroom en sanitair.

  Lees verder »
 • Jachthaven Scheemda - Havenbeheer Oldambt

  Jachthaven Scheemda

  De jachthaven in Scheemda is een goed te bereiken haven midden in het centrum, vlakbij het Winschoterdiep. Op loopafstand vindt u diverse winkels en natuurlijk horecagelegenheden zoals een Chinees restaurant.

  Lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.