Boten uit het water op 20 oktober 2018 - Havenbeheer Oldambt

Boten uit het water op 20 oktober 2018

BOTEN UIT HET WATER 20 OKTOBER!! De zomer is helaas alweer aan zijn einde gekomen en we maken ons weer klaar voor de #winterstalling. Op zaterdag 20 oktober gaan de #boten weer uit het water in de Jachthaven Winschoten. Er zijn nog enkele plekken vrij voor een winterstalling op de wal. U kunt zic...Lees verder »

Herfstvaartocht Oldambtmeer 29 september 2018 - Havenbeheer Oldambt

Herfstvaartocht Oldambtmeer 29 september 2018

A.s zaterdag is het zover, de 3e editie #herfstvaartocht. Het belooft een mooie droge dag te worden. Lijkt het jou leuk om met je gezin, vrienden en/of familie een mooie route over het #Oldambtmeer te verkennen met aanwijzingen en opdrachten? Doe dan mee met de #Puzzelvaartocht op zaterdag 29 septem...Lees verder »

PRIVACYVERKLARING - Havenbeheer Oldambt

PRIVACYVERKLARING

In deze privacyverklaring vindt u onze gegevens, leest u wat persoonsgegevens zijn, wat onder verwerking van persoonsgegevens wordt verstaan, voor welke doeleinden wij uw persoonsgegevens verwerken, wat uw rechten zijn, wat we doen om ervoor te zorgen dat uw persoonsgegevens veilig worden verwerkt e...Lees verder »

Havenfestival Winschoten 24 juni 2018 - Havenbeheer Oldambt

Havenfestival Winschoten 24 juni 2018

⛵⚓ Havenfestival Winschoten 2018 ⚓⛵ Op zondag 24 juni 2018 organiseert Havenbeheer Oldambt voor de 2e keer een Havenfestival in de jachthaven van Winschoten van 11:00/17:00 uur. Adres: Hellingbaan 4, 9672 BM Winschoten. Gratis entree! * Langs de haven worden dit jaar 12 Maritieme Oude amba...Lees verder »

Huisregels 2018 - Havenbeheer Oldambt

Huisregels 2018

De regels voor het gebruik van ligplaatsen in de jachthaven van Winschoten en Scheemda zijn vastgelegd in het havenreglement. Het havenreglement is opgesteld, zodat wij voor iedereen een prettig verblijf kunnen garanderen. In aanvulling op het havenreglement geldt een aantal huisregels. Huisregels...Lees verder »

Havenreglement 2018 - Havenbeheer Oldambt

Havenreglement 2018

ALGEMENE VOORWAARDEN HUUR EN VERHUUR LIG- EN/OF BERGPLAATSEN voor vaartuigen en aanverwante artikelen ARTIKEL 1 - DEFINITIES De in deze Algemene Voorwaarden genoemde bedragen zijn inclusief BTW. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. Ondernemer: natuurlijke of rechtspersoon die een overeenkom...Lees verder »

Boten te water 14 - 04 - 2018 Winschoten - Havenbeheer Oldambt

Boten te water 14 - 04 - 2018 Winschoten

Het watersportseizoen staat weer voor de deur: Op 14 april 2018 gaan de boten weer in het water! U kunt zich aanmelden via mail info@havenbeheeroldambt.nl Of bij de havenmeester op telefoonnummer: 06-28974613 www.havenbeheeroldambt.nl...Lees verder »

Winterstalling voor uw boot 2017/2018 - Havenbeheer Oldambt

Winterstalling voor uw boot 2017/2018

Uw boot stallen in het winterseizoen kan bij Havenbeheer Oldambt, zowel in het water als op het terrein in de jachthaven van Winschoten. U kiest de stalling voor uw boot die het beste bij uw wensen past. * In het water in de jachthaven Winschoten en Scheemda: € 20,00 per meter * Winterstalling op...Lees verder »

Even voorstellen........ - Havenbeheer Oldambt

Even voorstellen........

Even voorstellen... Wij zijn Erwin en Ciska Postema, uw beheerders van Havenbeheer Oldambt van de jachthavens in Winschoten en Scheemda nabij het Oldambtmeer en de Blauwestad in de provincie Groningen. Al jaren zijn we zelf watersportliefhebbers. Regelmatig trekken wij er met ons gezin op uit met ...Lees verder »

Volg ons nu ook op facebook! - Havenbeheer Oldambt

Volg ons nu ook op facebook!

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Volg ons dan nu op Facebook. De laatste berichten van onze facebook pagina (Havenbeheer Oldambt)kunt u ook op onze website en twitter (@HavenOldambt) volgen. Komt u ook binnenkort in één van onze jachthavens genieten van de rust en natuur op...Lees verder »

 • Jachthaven Winschoten - Havenbeheer Oldambt

  Jachthaven Winschoten

  De jachthaven in Winschoten is een ideale haven voor passanten die willen shoppen in de gezellige binnenstad van Winschoten. Naast de vele winkels kunt u ook heerlijk internationaal eten in één van de vele restaurants.

  Lees verder »
 • Camperplaatsen Winschoten (Groningen) - Havenbeheer Oldambt

  Camperplaatsen

  De jachthaven in Winschoten beschikt over verharde camperplaatsen op loopafstand van het gezellige centrum van Winschoten. De camperplaatsen beschikken over alle faciliteiten zoals water, stroom en sanitair.

  Lees verder »
 • Jachthaven Scheemda - Havenbeheer Oldambt

  Jachthaven Scheemda

  De jachthaven in Scheemda is een goed te bereiken haven midden in het centrum, vlakbij het Winschoterdiep. Op loopafstand vindt u diverse winkels en natuurlijk horecagelegenheden zoals een Chinees restaurant.

  Lees verder »