Protocol jachthaven Winschoten en Scheemda - Havenbeheer Oldambt

Protocol jachthaven Winschoten en Scheemda

"Veilig welkom" Wij zijn open! Passanten en campers zijn welkom. In verband met de geldende coronamaatregelen hebben we ons allemaal te houden aan een aantal regels. We volgen de richtlijnen zoals gesteld door het RIVM. Gedurende uw verblijf op de jachthaven vragen we u het landelijk b...Lees verder »

Boten te water 6 april 2020 - Havenbeheer Oldambt

Boten te water 6 april 2020 (met video)

Op 6 april gaan de boten weer te water met de mobiele kraan van Pluim uit Scheemda...Lees verder »

PRIVACYVERKLARING - Havenbeheer Oldambt

PRIVACYVERKLARING

In deze privacyverklaring vindt u onze gegevens, leest u wat persoonsgegevens zijn, wat onder verwerking van persoonsgegevens wordt verstaan, voor welke doeleinden wij uw persoonsgegevens verwerken, wat uw rechten zijn, wat we doen om ervoor te zorgen dat uw persoonsgegevens veilig worden verwerkt e...Lees verder »

Huisregels 2020 - Havenbeheer Oldambt

Huisregels 2020

De regels voor het gebruik van ligplaatsen in de jachthaven van Winschoten en Scheemda zijn vastgelegd in het havenreglement. Het havenreglement is opgesteld, zodat wij voor iedereen een prettig verblijf kunnen garanderen. In aanvulling op het havenreglement geldt een aantal huisregels. Huisregels...Lees verder »

Havenreglement 2020 - Havenbeheer Oldambt

Havenreglement 2020

ALGEMENE VOORWAARDEN HUUR EN VERHUUR LIG- EN/OF BERGPLAATSEN voor vaartuigen en aanverwante artikelen ARTIKEL 1 - DEFINITIES De in deze Algemene Voorwaarden genoemde bedragen zijn inclusief BTW. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. Ondernemer: natuurlijke of rechtspersoon die een overeenkom...Lees verder »

 • Jachthaven Winschoten - Havenbeheer Oldambt

  Jachthaven Winschoten

  De jachthaven in Winschoten is een ideale haven voor passanten die willen shoppen in de gezellige binnenstad van Winschoten. Naast de vele winkels kunt u ook heerlijk internationaal eten in één van de vele restaurants.

  Lees verder »
 • Camperplaatsen Winschoten (Groningen) - Havenbeheer Oldambt

  Camperplaatsen

  De jachthaven in Winschoten beschikt over verharde camperplaatsen op loopafstand van het gezellige centrum van Winschoten. De camperplaatsen beschikken over alle faciliteiten zoals water, stroom en sanitair.

  Lees verder »
 • Jachthaven Scheemda - Havenbeheer Oldambt

  Jachthaven Scheemda

  De jachthaven in Scheemda is een goed te bereiken haven midden in het centrum, vlakbij het Winschoterdiep. Op loopafstand vindt u diverse winkels en natuurlijk horecagelegenheden zoals een Chinees restaurant.

  Lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.