Wij stoppen met boten takelen

Wij stoppen met boten takelen - Havenbeheer Oldambt

Het boot takelen is een spectaculair gebeuren, maar voor ons als havenmeesters ook altijd een flinke klus om te klaren. Het is voor ons steeds lastiger om de juiste datum te kiezen waarop iedereen er gebruik van kan maken.

April is voor veel booteigenaren toch vaak nog een klusperiode, dus eigenlijk te vroeg. Wij moeten zelf alles inhuren, de bokken zijn aan vervanging toe en alles bij elkaar heeft ons doen besluiten dat na 20 jaar boottakelen op de wal in de jachthaven in Winschoten, dit nu de laatste keer is geweest.

Voor informatie en alternatieven kunt u gerust even contact met ons opnemen ⤵️

☎️ 06-28974613
Mail info@havenbeheeroldambt.nl

Vorige nieuwsberichten lezen? Zie de nieuwspagina

 • Jachthaven Winschoten - Havenbeheer Oldambt

  Jachthaven Winschoten

  De jachthaven in Winschoten is een ideale haven voor passanten die willen shoppen in de gezellige binnenstad van Winschoten. Naast de vele winkels kunt u ook heerlijk internationaal eten in één van de vele restaurants.

  Lees verder »
 • Camperplaatsen Winschoten (Groningen) - Havenbeheer Oldambt

  Camperplaatsen

  De jachthaven in Winschoten beschikt over verharde camperplaatsen op loopafstand van het gezellige centrum van Winschoten. De camperplaatsen beschikken over alle faciliteiten zoals water, stroom en sanitair.

  Lees verder »
 • Jachthaven Scheemda - Havenbeheer Oldambt

  Jachthaven Scheemda

  De jachthaven in Scheemda is een goed te bereiken haven midden in het centrum, vlakbij het Winschoterdiep. Op loopafstand vindt u diverse winkels en natuurlijk horecagelegenheden zoals een Chinees restaurant.

  Lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.