Baggeren jachthaven Winschoten - Havenbeheer Oldambt

Baggeren jachthaven Winschoten

Afgelopen week is de jachthaven van Winschoten gebaggerd in opdracht van de Gemeente Oldambt. Het werk is uitgevoerd door aannemer Beukema Grondwerken BV . Om op plekken te kunnen baggeren moesten heel wat schepen worden verplaatst. Door de baggerwerkzaamheden is de haven weer op juiste diepte....Lees verder »

Welkom op Camperplaats jachthaven Winschoten - Havenbeheer Oldambt

Welkom op Camperplaats jachthaven Winschoten

Let op: wij werken helaas niet met reserveringen! Reis je met je camper door Groningen? Maak dan zeker een stop bij camperplaats jachthaven Winschoten. Op zoek naar een Camperplaats in Oost - Groningen dichtbij het centrum van Winschoten en het Oldambtmeer? Dan bent u bij Camperplaats jachthaven W...Lees verder »

Vaarseizoen 2024 - Havenbeheer Oldambt

Vaarseizoen 2024

Alle vlaggen zijn gehesen. De havens zijn helemaal klaar voor een nieuw seizoen. We hebben er even op moeten wachten, maar het vaarseizoen is nu dan toch echt aangebroken. Wij staan ook deze zomer weer paraat om antwoordt te geven op uw vragen, te helpen met uw boot of om u te adviseren over een ...Lees verder »

Camperplaats jachthaven Winschoten vanaf 1 maart weer geopend - Havenbeheer Oldambt

Camperplaats jachthaven Winschoten vanaf 1 maart weer geopend

Vanaf 1 maart 2024 is onze camperplaats jachthaven Winschoten weer geopend! Vanaf die datum kunt u weer ongestoord genieten van een heerlijke vakantie met uw eigen camper. We kijken er enorm naar uit om u in maart te verwelkomen en samen een geweldige tijd te beleven op onze camperplaats. Tot s...Lees verder »

AED - Havenbeheer Oldambt

AED

AED De jachthaven Winschoten beschikt over een AED (defibrillator). Deze is geplaatst aan het havenkantoor. Deze AED kan mensen die getroffen worden door een hartstilstand het leven redden. Het gebruik komt neer op drie stappen: Inschakelen - elektroden plaatsen - en na analyse door het apparaat - ...Lees verder »

Prijzen ligplaatsen / camperplaatsen 2024 - Havenbeheer Oldambt

Prijzen ligplaatsen / camperplaatsen 2024

Onderstaand ziet u de prijzen voor ligplaatsen / camperplaatsen in de jachthaven van Winschoten en Scheemda. Deze prijzen gelden voor het seizoen 2024-2025 en zijn inclusief 21% BTW: Ligplaatsen Winschoten & Scheemda: Ligplaats zomer (1 apr - 1 okt) € 50,00 per meter bootlengte Ligplaats wint...Lees verder »

Fietsen en wandelen in oost Groningen - Havenbeheer Oldambt

Fietsen en wandelen in oost Groningen

De routes bestaan voornamelijk uit knooppunten, daar waar het knooppuntennetwerk beschikbaar is. Deze themaroutes nemen je mee op ontdekkingstocht door de mooiste natuurgebieden en toeristische plaatsen....Lees verder »

Google Street View Jachthaven Winschoten - Havenbeheer Oldambt

Google Street View Jachthaven Winschoten

Virtuele Tour Jachthaven Winschoten Google Street View is een dienst van Google die het mogelijk maakt om virtueel door de jachthaven te lopen. U kunt als bezoeker vooraf even binnenkijken in de jachthaven. Wij hebben een virtualtour laten maken door een vertrouwde Google fotograaf Rob Jansma me...Lees verder »

Jachthaven Scheemda - Havenbeheer Oldambt

Jachthaven Scheemda

Breng een bezoekje aan het mooie Scheemda! In de provincie Groningen. Onze mooie Jachthaven in Scheemda bevindt zich langs het oude Winschoterdiep. Op loopafstand is een winkelcentrum met diverse winkels en horecagelegenheden. Scheemda heeft alles wat je nodig hebt voor de perfecte vakantie in eige...Lees verder »

Jachthaven Winschoten - Havenbeheer Oldambt

Jachthaven Winschoten

Wist u dat wij in de jachthaven Winschoten ook camperplaatsen aan het water hebben? Wij hebben nog enkele ligplaatsen voor boten vrij. Maak een afspraak om een ligplaats te komen bekijken of bezoek onze camperplaats. Hellingbaan 4, 9672 BM Winschoten. Telefoon: 06-28974613 Provincie Groningen...Lees verder »

Camperplaatsen jachthaven Winschoten - Havenbeheer Oldambt

Camperplaatsen jachthaven Winschoten

CAMPERPLAATSEN Met uw camper bent u van harte welkom in de jachthaven van Winschoten in de provincie Groningen. Wij beschikken over ca. 20 camperplaatsen met ieder zijn eigen stroomvoorziening. Het zijn plaatsen direct aan het water. Alle voorzieningen zijn natuurlijk aanwezig; water, stroom, t...Lees verder »

Yachthafen in Winschoten und Scheemda sind bereit für die Saison 2021 - Havenbeheer Oldambt

Yachthafen in Winschoten und Scheemda sind bereit für die Saison 2021

Häfen in Winschoten und Scheemda sind bereit für die Saison 2021 (Niederlande). Die Hafenverwaltung Oldambt hat die Yachthafen in Winschoten und Scheemda für die neue Bootssaison fertig gestellt. In Winschoten können die Wohnmobile am Wasser stehen, mit dem Einkaufszentrum in Gehweite. In Win...Lees verder »

Welkom op ons YouTube-kanaal - Havenbeheer Oldambt

Welkom op ons YouTube-kanaal (met video)

Dit is het YouTubekanaal van Jachthaven Winschoten en Scheemda. Wij hopen dat je net zoveel plezier hebt bij het kijken als wij van het maken!...Lees verder »

Wohnmobilstellplatz Yachthafen Winschoten - Havenbeheer Oldambt

Wohnmobilstellplatz Yachthafen Winschoten

Wohnmobilstellplatz Yachthafen Winschoten Wir stellen Euch den Stellplatz in Winschoten (Niederlande) am Yachthafen vor. Von diesem Platz aus kann man den Centrum vom Winschoten besuchen und das Oldambtsee. Der Stellplatz eignet sich auch sehr gut zum Ver- und Entsorgen. Toilette, Dusche, WLAN un...Lees verder »

Havenbeheer Oldambt uit Winschoten maakt zich op voor een nieuw vaarseizoen - Havenbeheer Oldambt

Havenbeheer Oldambt uit Winschoten maakt zich op voor een nieuw vaarseizoen

Havens in Winschoten en Scheemda gereed voor het nieuwe vaarseizoen 2021 Winschoten/Scheemda - Havenbeheer Oldambt heeft de havens in Winschoten en Scheemda weer gereed voor het nieuwe vaarseizoen. En in Winschoten kunnen campers aan het water staan, met het winkelcentrum op loopafstand. In Winsc...Lees verder »

Algemene voorwaarden - Havenbeheer Oldambt

Algemene voorwaarden

Bekijk via de link onze algemene voorwaarden in Nederlands en in het Duits. https://www.havenbeheeroldambt.nl/algemene-voorwaarden...Lees verder »

PRIVACYVERKLARING - Havenbeheer Oldambt

PRIVACYVERKLARING

In deze privacyverklaring vindt u onze gegevens, leest u wat persoonsgegevens zijn, wat onder verwerking van persoonsgegevens wordt verstaan, voor welke doeleinden wij uw persoonsgegevens verwerken, wat uw rechten zijn, wat we doen om ervoor te zorgen dat uw persoonsgegevens veilig worden verwerkt e...Lees verder »

Huisregels 2020 - Havenbeheer Oldambt

Huisregels 2020

De regels voor het gebruik van ligplaatsen in de jachthaven van Winschoten en Scheemda zijn vastgelegd in het havenreglement. Het havenreglement is opgesteld, zodat wij voor iedereen een prettig verblijf kunnen garanderen. In aanvulling op het havenreglement geldt een aantal huisregels. Huisregels...Lees verder »

Havenreglement 2020 - Havenbeheer Oldambt

Havenreglement 2020

ALGEMENE VOORWAARDEN HUUR EN VERHUUR LIG- EN/OF BERGPLAATSEN voor vaartuigen en aanverwante artikelen ARTIKEL 1 - DEFINITIES De in deze Algemene Voorwaarden genoemde bedragen zijn inclusief BTW. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. Ondernemer: natuurlijke of rechtspersoon die een overeenkom...Lees verder »

 • Jachthaven Winschoten - Havenbeheer Oldambt

  Jachthaven Winschoten

  De jachthaven in Winschoten is een ideale haven voor passanten die willen shoppen in de gezellige binnenstad van Winschoten. Naast de vele winkels kunt u ook heerlijk internationaal eten in één van de vele restaurants.

  Lees verder »
 • Camperplaatsen Winschoten (Groningen) - Havenbeheer Oldambt

  Camperplaatsen

  De jachthaven in Winschoten beschikt over verharde camperplaatsen op loopafstand van het gezellige centrum van Winschoten. De camperplaatsen beschikken over alle faciliteiten zoals water, stroom en sanitair.

  Lees verder »
 • Jachthaven Scheemda - Havenbeheer Oldambt

  Jachthaven Scheemda

  De jachthaven in Scheemda is een goed te bereiken haven midden in het centrum, vlakbij het Winschoterdiep. Op loopafstand vindt u diverse winkels en natuurlijk horecagelegenheden zoals een Chinees restaurant.

  Lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.