Jachthaven/camperplaats Winschoten gesloten tot medio maart 2024

Jachthaven/camperplaats Winschoten gesloten tot medio maart 2024 - Havenbeheer Oldambt

Let op: onze jachthavens in Winschoten & Scheemda zijn gesloten van november 2023 t/m medio maart 2024. U kunt geen gebruik meer maken van de sanitaire voorzieningen.

Ook de camperplaats in Winschoten is gesloten van november 2023 t/m medio maart 2024. Het toiletgebouw is gesloten en u kunt geen gebruik meer maken van de sanitaire voorzieningen. Ook het water en stroom is afgesloten op de camperplaats.

Het vaarseizoen is van 1 april tot 31 oktober.

Wij zien u graag volgend jaar weer terug!

Vorige nieuwsberichten lezen? Zie de nieuwspagina

 • Jachthaven Winschoten - Havenbeheer Oldambt

  Jachthaven Winschoten

  De jachthaven in Winschoten is een ideale haven voor passanten die willen shoppen in de gezellige binnenstad van Winschoten. Naast de vele winkels kunt u ook heerlijk internationaal eten in één van de vele restaurants.

  Lees verder »
 • Camperplaatsen Winschoten (Groningen) - Havenbeheer Oldambt

  Camperplaatsen

  De jachthaven in Winschoten beschikt over verharde camperplaatsen op loopafstand van het gezellige centrum van Winschoten. De camperplaatsen beschikken over alle faciliteiten zoals water, stroom en sanitair.

  Lees verder »
 • Jachthaven Scheemda - Havenbeheer Oldambt

  Jachthaven Scheemda

  De jachthaven in Scheemda is een goed te bereiken haven midden in het centrum, vlakbij het Winschoterdiep. Op loopafstand vindt u diverse winkels en natuurlijk horecagelegenheden zoals een Chinees restaurant.

  Lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.